#31DC2018 – 16 Geometric – Triangle Rainbow

Geometrisch is een van mijn favo thema’s. Het eerste jaar dat ik meedeed heette het thema nog ‘tribal’, maar dat is veranderd in geometrisch. Ik vind dat eigenlijk wel leuker.

Mijn nailart uit eerdere jaren. Je kan op de plaatjes klikken voor een grotere foto.

2012 – 2013 – 2014

2015 – 2016 – 2017

Ik wilde ook dit jaar weer iets met de hand tekenen. Ik besloot mn tafel vol te zetten met kleuren en wel te zien waar ik eindig. Ik begon met het tekenen van lijntjes. Een houvast. Ik maakte een ruitje en daaromheen allemaal driehoekjes. Ik had 2 nagels gedaan en toen bedacht ik me dat ik niet nog 2 nagels wilde doen. Ik maakte daarom gradients met lakken die ik gebruikt had en stempelde daaroverheen. Eindelijk heb ik stempelplate BP-L054 een keer gebruikt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.