#31DC2018 – 10 Gradient – Neon Diamond

De afgelopen aantal jaar heb ik bij dit thema standaard een nieuwe manier proberen te vinden om meerdere gradients op een andere manier op mn nagels te proppen. Dit jaar had ik daar eigenlijk niet meer zo’n zin in. Ik wilde het iets simpeler houden.

Mijn nailart uit eerdere jaren. Je kan op de plaatjes klikken voor een grotere foto.
2012 – 2013 – 2014

2015 – 2016 – 2017

Voor het thema gradients besloot ik na een stuk of 4 gradients die ik niet mooi vond, maar gewoon te blijven bij wat ik weet. Gradients met een stuk op 5 lakken. Ik wilde iets fels. Ik graaide door mn lades en kwam bij allemaal Claire’s lakken die ik al in geen jaren meer gebruikt had. Pastel Neons van een aantal jaar terug die ik toen echt geweldig vond. En nogsteeds wel. Ze werken heel fijn in een gradient.Hier een gradient van groen, naar geel, naar peach, naar roze naar donkerroze.Daaroverheen maakte ik een patroon. Wat? Tsjah, ik ben goed met abstracte dingen.


Leave a Reply

Your email address will not be published.