31DC2017 – Niet Online Deel 4 – Animal Print, Inspired By A Colour & Delicate

Ik kwamnog een aantal nailarts tegen die ik tijdens de 31 Day Nail Challenge gemaakt heb, maar die ik niet online durfde te zetten, maar toch eigenlijk wel leuk vond. Ik wilde bijdehand zijn voor animal print, maar was toch bang dat mensen het niet zouden snappen, en ik vond andere nailarts weer te simpel. Dus voor ik aan de sinterklaas nailarts begin, toch eerst maar even dit online.


Voor animal print wilde ik bijdehand zijn en gewoon een leuke opdruk doen met dieren. Ik heb wel vaker decals gebruikt. Ik heb vorig jaar een galaxy nailart gemaakt met katten. Zoiets wilde ik weer doen. Daarom begon met een beetje gekke basis. Ik pakte een stempel erbij en deed daar druppeltjes blauw, groen, geel, en lila op. Door dat een paar keer op mn nagels te stempelen krijg je een beetje een marble effect. Dan lopen de kleuren in elkaar over, maar heb je wel allemaal kleuren door elkaar. Daarover deed ik een glittertopcoat en tekende sterretjes. Dat was mijn basis.


Ik vind deze decals heel leuk. Allemaal dieren met strikjes, zonnebrillen of op skateboards. Ik koos er een aantal uit en plakte er twee of drie op een nagel. Ik vind het effect heel leuk, maar twijfelde later toch teveel en besloot een nailart te maken die geinspireerd was op een dierenhuid. Maar ik wilde deze toch nog online zetten. Jammer alleen dat de decals niet goed gedrukt zijn en je nog een witte ‘schaduw’ hebben.

Voor Delicate heb ik een aantal verschillende nailarts gemaakt. Ik heb eerst iets met stempelen geprobeerd, vond ik te simpel. Toen plakte ik er striping tape op en maakte er nog een gradient en stempel overheen. En dat is deze nailart geworden, maar ik vond het te druk voor delicate. Toen probeerde ik een lieve basiskleur zoals lichtblauw (geen roze, die heb ik in mijn ogen al te vaak gebruikt). En verzon daar een print over. Niet te druk, maar dat er genoeg qua print wel opzat.


Bij Inspired By A Colour heeft iemand ooit bedacht dat je dus kan kijken naar de namen van nagellakken. Sommig hebben zulke leuke namen. Voor het idee; bij OPI ‘Thanks A Windmillion” kan je dus windmolens op je nagels maken. Dat idee paste ik toe op Illamasqua Scarab. Een mooie rode lak en nu kon ik eindelijk mijn moyou imageplate gebruiken met egyptisch thema. Maar ik vind dit te simpel. Geen uitdaging en ook niet perse heel mooi.

 

Comments

  1. Reply

    aahw hoe cute zijn die decals 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.