Nailart – Make Me Stay

Ik heb de laatste tijd niet heel veel tijd meer voor nailart, maar ik vind het nogsteeds wel heel leuk om te maken. Ik had voor mijn afdansen had ik donkerrode nagellak opgedaan van Layla. Ik geloof dat die CE99 heet. Ik vind het een chique kleur en twee dunne laagjes zijn echt voldoende. Maar na een paar dagen vond ik dat het tijd was voor iets anders. Ik besloot de kleur te houden, maar om er een topcoat overheen te doen. Ik pakte de gouden topcoat uit de Gwen Stefani collectie erbij en bracht er een laagje overheen aan. Ik vind de topcoat echt supermooi. Allemaal kleine gouden flakies. De deeltjes zijn allemaal verschillende in grootte, maar je voelt ze niet zitten.


Weer een paar dagen later had ik nog wel een uurtje over en pakte ik er een klein penceeltje bij en begon gewoon random te tekenen. Ik doe dit echt te weinig, want ik voel dat ik het een beetje aan het verleren ben. De lijntjes vond ik eigenlijk te dik, maar ik vind de patronen wel heel leuk geworden.

Comments

  1. Reply

    super gaaf design 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.