Barry M Molten Metals – Gold Rush & Pink Ice

Ik was mn SD kaartje aan het opruimen en kwam nog foto’s tegen van nagellakken die ik al een hele tijd geleden heb gekocht en geswatched, maar waar ik nog niets mee gedaan had. Oeps. Ik heb deze lakken van Barry M in mei gekocht, deel 1 stond in augustus pas online. Ja, ik had nog een deel 2 en die zie je dus pas vandaag.

 

Gold Rush
Toen ik de lak zo in het flesje zag had ik geen idee hoe de lak er op mn nagels uit zou zien. Ik hoopte maar dat het niet streperig zou zijn, want daar hebben duochromes nog wel eens last van. Gelukkig is dit een foil lak; deze bestaat uit heeele kleine flakies. Maar omdat het er heel veel zijn dekt de lak wel goed. Ik heb er voor de zekerheid een derde laagje op gedaan, maar de lak droogt wel snel. De lak is niet streperig en geeft een heel mooi effect. Superreflecterend en het duochrome effect komt goed naar voor.
Pink Ice


En als laatste de mooiste lak van de 5. Ik heb deze de hele zomer op mn tenen gedragen en als ik even niet weet welke lak ik moet pakken; grijp ik deze. 1 laagje is al bijna helemaal dekkend en voor de zekerheid doe ik dan nog een tweede laagje. Ik vind de kleur heel chiq en is een beetje nude, maar doordat het heel reflecterend is valt het toch goed op.


Comments

  1. Reply

    Gold rush is echt prachtig!

Leave a Reply

Your email address will not be published.