ABC Challenge 2020

Ik zat van de week te denken hoeveel zin ik eigenlijk al had in de 31 Day Nail Challenge. Maar dat doe ik maar gewoon 1x per jaar in september. Dat doe ik al 8 jaar zo, dus dit jaar niet anders. Ook al is dat het enige aan nailart wat ik doe. Toen kwam in Timehop voorbij dat ik 6 jaar geleden een ABC challenge deed. Ik had hetzelfde gevoel, en stelde gewoon zelf thema’s op. Ik paste ze wat aan en dat vond ik wel een goeie. Toen ik de challenge bedacht zouden we tot 6 april thuis moeten zitten, inmiddels is het tot 28 april. Ik ben niet van plan elke dag een nailart te maken. Dat vond ik altijd het lastigste van de #31DC20XX. Maar het alfabet heeft 26 letters, dus ik heb nu maar 26 thema’s ipv 31. Die laatste paar vond ik ook altijd het zwaarste. Eerst weer eens gewoon een hoop nailarts maken en dan zie ik wel weer verder.

 

Aztec
Butterfly
Cactus
Disney
Easter egg
Floral
Galaxy
Harry Potter
Ikat
Jewel
Knit
Lines
Marble
Native American
Occult
Paisley
Quartz
Reciprocal
Star wars
Tiles
Unicorn
Vinyls
Watermarble
Xray
Yellow
Zigzag

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.