31DC – Black and White – Dot Dot Dot

Ik ben mn inspiratie echt kwijt. Ik ben vandaag de hele dag bezig geweest met een nailart.. en niets lukte. Ik weet niet hoe ik er vorig jaar een mooie nailart van maakte, maar dit jaar heb ik het idee dat het niet wilt lukken met mooie nailarts.


Ik begon met een laagje zwart. Ik vond laatst nog een back up van Sinful Colors black on black. Zo fijn dat er zwarte lakken zijn die in 1 laagje dekken. Dit is 1 laajge zwart, daarover een laagje topcoat ern daarop maakte ik stipjes.

Essence heeft sinds kort weer een matte topcoat. Ik was heel benieuwd, want ik heb een aantal ingedroogde matte topcoats. Ik heb nu een paar maanden die van de Etos, maar die begint ook al in te dikken en ik heb nog niet eens de helft van het kleine flesje gebruikt. Deze van Essence ziet er een stuk vloeibaarder uit, dus ik hoop dat deze langer goed blijft. Enige is dat deze matte topcoat echt heel langzaam droogt. Beetje jammer. Maar het effect ziet er prima uit. Streeploos. Dus in dat opzicht is het een budgettopper.

Leave a Reply

Your email address will not be published.