Nailart – Game of Thrones – Greyscale (possible spoiler)

Ik hou wel weer van wekelijks een aflevering kijken. Iedere keer weer spannend en er gebeurt veel. Ik zal niets verklappen, maar ik werd geinspireerd door een personage. Sir Jorah Mormont. Nou wisten we al in een vorig seizoen dat hij besmet raakte met greyscale. In seizoen 7 zie je hem in zn huidige situatie en ik heb daar onder ook een foto van. In mijn ogen is het geen grote spoiler, maar wel een ontwikkeling. Ik weet niet of je de nailart snapt zonder de foto te zien.  WARNING: als je verder kijkt zie je een screenshot uit de serie.

Ik begon met een french manicure lak en daarover heb ik met een rode jelly lak gestempeld. Om een soort van uitslag na te maken. Daarna heb ik een matte grijze lak gepakt en een poging gewaagd om de greyscale na te maken. Ik heb er nog met een grijze metallic lak er randjes aan te maken, maar het zag er niet uit. Maar ik gaf niet op!

Ook een tweede en derde en misschien nog wel vierde laagje hier en daar zag er heel gek uit. Toen dacht ik, ach als dat dan toch het geval is kan ik niets erger maken, ik wist dat ik nog een grijze sand lak had van P2. De greyscale in de serie ziet er niet grof uit, maar ach, eens proberen. En ik moet zeggen; het zag er in ene heel gaaf uit. Je ziet de diepte die ik probeerde te maken, en het ziet er een stuk meer uit als wat ik wilde. Greyscale is dan wel niet glitterig en shiny, maar zo als nailart vind ik het heel tof geworden. Ik zou aan de hand van de nailart nogsteeds niet kunnen zeggen wat het moet voorstellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.