31DC – Metallic – Techno Chrome

Laatst in Duitsland kocht ik twee (voor mij) nieuwe p2 lakken uit de Techno Chrome collectie. Al eerder kocht mn moeder 5 lakken uit de collectie.. en ik stopte ze in mn la en vergat ze een beetje. Heel stom, want het zijn prachtige lakken. Ik hou van lakken die met 1 laagje dekken.


Ik begon met een testje. Eens kijken hoe ze het doen in een gradient. Enige wat ik niet zo tof vind, is dat je precies de afdruk van het sponsje ziet. Dekt allemaal mooi met 1 laagje. Ik probeerde het een beetje uit te vlakken met topcoat. Het is wel iets beter geworden. Ik wachtte even en pakte er daarna vinyls bij. Iets wat ik al in geen tijden gebruikt heb.

Voor deze gradient gebruikte ik P2 Techno Chrome – 030 bronze cut – 040 pink spark – 060 bright image.


Ik gebruikte twee verschillende vinyls en 3 andere techno chromes. 070 Ice queen, 010 steel drama en 110 copper cup.Ik was een beetje vergeten dat vinyls soms heel hard falen. Of misschien is de lak wel te vloeibaar en kwam onder de vinyls, maar somme lijntjes zijn niet scherp. Nou kan ik photoshoppen, maar dat is stom. Vinyls zijn niet perfect, hoe hard je ze ook aandrukt.

Comments

  1. Reply

    ik vind het gradient effect echt gaaf 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.