31DC – Purple – Another Angle

Ik weet niet of het door de druilerige dag kwam gister, maar ik had echt gewoon geen inspiratie. Paars. Wat is er nou allemaal weer paars? Ik wist het gewoon even niet. When in doubt.. kies ik een techniek die ik al een tijdje niet gedaan heb.Ik begon met een aantal paarse lakken en daarvan deed ik een aantal druppels random op mn stempel. Alle kleuren een beetje om en om en daarna stempel ik ermee op mn nagels. Daardoor lopen de kleuren in elkaar over en krijg je een beetje een marble effect. Ik vind het heel leuk, maar ik wist nog steeds niet zo goed wat ik ermee moest. Ik heb er overigens 2 laagjes topcoat overheen gedaan. Door het deppen met de stempel wordt het een beetje ongelijk en met de topcoat probeerde ik het vlakker te maken.Ik besloot erover te stempelen. Ik pakte er geometrische patronen bij. En vond het toen nog een beetje kaal en besloot dat op te vullen met striping tape.

Ergens vind ik de nailart wel leuk geworden en ergens vind ik het best een ongeinspireerde bedoeling. Vandaar ook dat de post later pas online staat.

Comments

  1. Reply

    Echt awesome gemaakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.