Birthday Wishlist

Zoals elk jaar.. zodra augustus is begonnen gaat mijn hartje toch een beetje sneller kloppen. Ik voel me misschien wel een beetje een klein kindje, maar ik hou van verjaardagen, en zeker ook de mijne vieren. Ik weet niet wat ik dit jaar ga doen, want 29 is niet zo’n boeiende leeftijd. Maar ik wil eigenlijk gewoon gezellig bbqen met familie.

Om mn gedachte een beetje op orde te krijgen, wilde ik toch ook wel weer een overzichtje maken met wat ik toch wel graag zou willen hebben.

[link] Voodoo Vixen Capri Overalls (maar in het zwart)
Ik heb deze al zo’n tijdje op het oog, dat ik er maar gewoon mn lijstje mee begin. Ik vind de kleur super, ik twijfel alleen een beetje over of het mij wel echt staat. Maar ik vind ze nogsteeds supermooi, en mijn maat (xl) is nogsteeds te krijgen, dus waarom niet?

[link] Waterverf!
En dan het liefste al kant en klaar zo in een palette dat je er makkelijk mee kan werken. Kleine vakjes met allemaal verschillende kleurtjes. Lijkt me superhandig om mee te werken. Ik heb verschillende soorten verf, maar geen goede waterverf. Ik ben steeds meer video’s aan het kijken van bullet journals en mensen maken de mooiste maandkalender’s ermee.
Op de afbeelding staat de Sakura Koi Watercolor Field 48 Color Sketch Set. Dat hoeft helemaal niet die te zijn, maar ik wel wel graag wat betere waterverf. Ik heb een palette van de kinderafdeling en dat droogt op als krijt, dus dan zit je onder als je het aanraakt.

[*] Bullet Journal
Ik heb een goedkope van de Hema gekocht om een beetje in te klooien en ik vind het toch wel leuker dan ik had verwacht. Ik wil het serieuzer gaan doen en dan wil ik toch een echte.

[*] pennen/stiften
Ik wil graag een goude en een witte stift. Merk maakt me niets uit, maar ik was toch een beetje verbaasd hoe een paar accenten in een tekening het helemaal kan omtoveren.

[link2] OnePlus Bullets
Misschien moet ik niet zo kieskeurig zijn en op zoek gaan naar een andere headset. Ik heb sinds kort een OnePlus 6 en ik wil eigenlijk wel de bijpassende bluetooth headset. Maar uiteraard zijn die net zo goed *kuch* verkrijgbaar als de telefoon zelf.

[link] Waterkoker
Misschien wat suf om een waterkoker op je verjaardagslijstje te zetten, maar ik ben langzaamaan soort van aan het samenwonen. En vriendlief heeft geen waterkoker. Kan ik er gelijk een uitzoeken die ik mooi vind.

[*] Harry Potter Lego (edit)
Voor mn verjaardag kreeg ik Harry Potter lego. Niet verwacht, maar stiekem zo veel leuker dan ik had gedacht.
Newt’s Koffer
Quidditch Match
Hogwarts Express
Aragog
Grindlewald’s ontsnapping

[link] USB stick
En niet een gewone, maar een usb stick met ‘normaal’ usb uiteinde én een usb C uiteinde. Om toch dingen makkelijker over te zetten tussen telefoon en pc. Ja ik weet TEH CLOUD. nou ik vind the cloud soms helemaal niet handig.

[*] CD’s
Vorig jaar kocht ik een cd-speler/bluetooth speaker. Ik heb toch nog best wat cd’s die ik toch aan mn collectie wil toevoegen.

– Jessie Ware – Glasshouse deluxe
– Delta Goodrem – Delta, Child of the Universe
– Renee Olstead – Renee Olstead
– Renee Olstead – Skylark
– Lucie Silvas – the same side
– Lucie Silvas –  Letters to Ghosts
– Within Temptation – Hydra
– Amaranthe – Massive Addictive
– Amaranthe – Maximalism
– Alter Bridge – Last hero
– Epica – RFTI
– Epica – TDC
– The Charm The Fury – the sick, dumb and happy
– Eluveitie – Origins

 

Jaja, een wishlist zonder nagellak of make up. Ik heb er een beetje een no buy op gezet. Topcoats mag ik van mezelf wel kopen, maar ik moet een beetje meer gaan gebruiken van wat ik heb.

Leave a Reply

Your email address will not be published.