Shoplog – Dusseldorf & Aken

Van de week ben ik wezen shoppen in Dusseldorf en in Aken en ik kwam uiteraard niet met lege handen thuis. Dingen zoals een nieuwe spijkerbroek laat ik maar lekker achterwege, maar de nieuwe lakken die ik kocht laat ik wel zien.

Ik ben bij verschillende DM- en Rossmann filialen geweest. Beetje equivalent aan Kruidvat en Etos in Duitsland. Beide hebben genoeg merken, maar voor bijvoorbeeld P2 moet je echt een DM hebben. Verder is het net als in Nederland afhankelijk van het filiaal welke LE’s er in de schappen liggen. Wat ze er bij de Dm daar wel beter doen is tafels met schalen met LE producten die niet in de schappen passen. Zo hoef je niet perse voor het schap te staan om de producten te bekijken, want ze staan op meerdere plaatsen.

Zoals altijd kijk ik graag bij P2, maar ik werd niet warm van de LE die daar in de schappen lag. Ik had al een aantal van de Techno Chrome lakken (die ik nog helemaal niet geswatched heb), en ik kocht er nog twee bij die ik nog niet had. Willen jullie daar nog swatches van zien? Deze lakken zijn namelijk nog gewoon te krijgen, je moet alleen naar Duitsland.

In Nederland liggen ze denk ik ook ongeveer nu in de schappen, maar in Duitsland had ik meer tijd om er naar te kijken. Na het zien van Serena’s review besloot ik er een aantal te proberen. Ik koos 02 Me And My Unicorn (blauw/paars) – 06 Be My Little Mermaid (groen) – 03 I’m So Fancy (roze).

Ook kocht ik bijbehorende topcoat op waterbasis en twee lakken van de Brushed Metal lijn. Hier zie je 05 I’m Cool With It en 04 It’s My Party.

Manhattan is een merk dat ooit wel in Nederland verkocht werd, maar toen nog in driehoekige flesjes. Volgens mij hebben ze pas een paar jaar geleden een grote metamorfose ondergaan, want ik kende deze langwerpige flesjes nog niet. Ik vond ze er wel heel mooi uitzien. Ik koos er twee om uit te proberen. Vooral de donkerpaarse met gouden shimmer trok mijn aandacht. En laatst wilde ik een metallic blauwe lak, waarvan ik dacht dat ik er meerdere had, maar kon niets vinden.

Verder was ik wel weer heel blij dat essence een matte topcoat heeft en ik ben benieuwd naar hun holo glitter lakken.

Ik had een nieuwe finishing spray nodig, en gezien Essence eigenlijk best goede kwaliteit levert was ik wel benieuwd of deze werkt. Ik had die van de etos die schijnbaar awards heeft gewonnen, maar die vond ik maar mwah. En een nagelolie is altijd mooi meegenomen. Ik vind het gewoon heel fijn dat het een kwastje heeft en je het makkelijk kan doseren.

Heb jij al iets gekocht van de assortimentswissel?

Comments

  1. Reply

    ben erg benieuwd naar die poeders 😀

  2. Reply

    Ben benieuwd naar de lakken van Manhattan!

Leave a Reply

Your email address will not be published.