Nailart – Inspired by Spifster

Laatst kwam ik een foto tegen op instagram en daardoor had ik gelijk zin om nailart te maken. Een hele andere stijl dan ik normaal gewend ben en daarom juist leuk. Ik heb geen idee wat het voor moet stellen en ik doe ook niet zo heel vaak iets met dunne lijntjes, dus het leek me wel eens leuk om dat te oefenen. Ik ben in geen verste verte zo goed als Miss Spifster, maar het was meer om eens uit te proberen.

A post shared by Spifster Sutton (@spifster) on

Ik heb niet zo vaak dat ik een nailart begin met een dubbele basecoat. Dat ik met kale nagels begin waar ik vlakken op maak. Ik besloot voor felle kleuren te gaan. Ik pakte een aantal neons uit mn la. Van die lakken die ik al in geen tijden had aangeraakt. Ik weet niet of ik het een goede beslissing vond om een zilveren metallic lak te gebruiken, maar voor het contrast vond ik het wel leuk. En ik heb ook eens mn duim op de foto gezet. Dat doe ik ook bijna nooit.

Comments

  1. Reply

    ik vind ze erg gaaf gelukt 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.