31DC – Red – Like a Lannister

Oh mensen HOE is het alweer september? Dat betekent dat mijn verjaardag voorbij is en het alweer tijd is voor de 31 Day Nail(art) Challenge. Een maand lang elke dag nailart. Ik hoooop zo hard dat ik het vol kan houden. Ik heb zoveel ideeen en dingen in mn hoofd zitten van wat ik allemaal wil maken, maar of het allemaal ook lukt is nog maar de vraag.

Het is nu de 6e keer dat ik meedoe en ik vind het nogsteeds superleuk. Vooral ook als ik het allemaal in zo’n overzicht zie. Ik moet van mezelf elk jaar iets anders maken. Iets nieuws. Meestal weet ik met het thema rood geen raad. Wordt het maar iets abstracts en ik wilde daar wel eens verandering in brengen.

Ik zit nog helemaal in de Game of Thrones sfeer en ik heb nog maar weinig Game of Thrones geinspireerde nailart gemaakt. Ik besloot te gaan voor mijn favoriete personage. En ik weet dat iedereen zegt “Ja maar hoe kan zij nou jouw favo personage zijn!!!?”. Cersei is een van mijn favo personages. Ik vind het namelijk eigenlijk wel fascinerend om te zien hoe ze van liefhebbende moeder is veranderd naar iemand die niets meer te verliezen heeft. In het begin wilt ze helemaal niet dat Bran dat overkomt, en nu maakt alles haar niets meer uit. Maar ze is altijd sluw, en slim geweest. Ik vond het wel heel tof hoe Robert zei “you do this trick where you open your mouth, but your fathers voice comes out”. Ik denk dat zij het meeste zoals Tywin is en dat ze nog best eens sterk tegenover Dany kan zijn. Ik ben heel benieuwd.

Ik heb mijn inspiratie gehaald uit bovenstaande foto. Ik vind het een prachtige jurk. Ik geloof dat deze foto uit seizoen drie is. In de eerste paar seizoenen zie je nog dat ze heel veel rood- en goudkleurige kleding draagt; haar huiskleuren en nu is dat zwart geworden. Iets wat ik me altijd verbaasd heb is dat het in Kings Landing een beetje het weer is als in Griekenland en dat ze altijd met lange mouwen en jurken totaan enkels rondlopen. Volgens mij is dat best wel dikke stof en daarom dus best wel warm.

Ik begon met twee laagjes van OPI Over & Over A-Gwen met daarover een matte topcoat. Toen dat droog was heb ik met Born Pretty stempellak 13 eroverheen gestempeld icm MoYou London imageplate fashionista 07. Anders was het patroon echt niet te zien. Nu heb je een klein beetje kleurverschil. Ik wilde meer gouden accenten, dus ik heb wat randen goud gemaakt en geprobeerd haar ketting na te maken. Nou kan ik niet zo klein een leeuw maken, dus besloot ik voor goudkleurige studs te gaan.

Comments

  1. Reply

    wauwie echt super gedetailleerd 😀

  2. Reply

    Je bent een stuk moediger dan ik! Heel veel succes met volhouden. Je begin is in elk geval prachtig 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.