Nailart – Welcome to the Jungle

Ik kocht laatst een jurk en daar moest gewoon een matchende nailart bij. Ik wilde eigenlijk al tijden een nailart maken met zo’n jungle bladen print die je nu overal ziet. Ik moet er nog beter in worden, maar hey.. voor een eerste poging.


Ik begon met een matte witte lak van Essence. Al geloof ik dat ze het zelf een latex finish noemen. Ik zie niet veel verschil, maar de lak dekt fijn in twee laagjes. Daarna heb ik met een mint groene lak de basis gemaakt en heb ik met twee kleuren donkerdere groen randjes gemaakt aan de blaadjes. Klinkt heel suf, maar door meerdere kleuren groen gaat het meer spreken.


Om het af te maken heb ik rosegouden stripingtape en studs geplaatst. Gek hoe het gelijk af eruit ziet.

Comments

  1. Reply

    Wat een leuke zomerse nail art!

  2. Reply

    Ik vind het echt super pretty geworden! ♡

Leave a Reply

Your email address will not be published.