Nailart – Lost in Space

 


Ik begon met 1 laagje van A-England Tristam. Een prachtige donkerblauwe scatter holografische lak. Zo fijn dat deze lak met 1 laagje dekt. Ik heb er nog een paar van A-England die met 1 laag dekken en die pak ik de laatste tijd wel vaker. Last minute nette nagels voor werk. Gewoon onecoaters erbij pakken.

Iets wat ik wel vaak te horen krijg is ‘oh je kan het maar op 1 hand’. Jep guilty. De nagels van mn andere hand breken om de haverklap. Nuja die van mn linkerhand nu ook wel hoor. Maar goed voornemen. Mn duim ook vaker meenemen en ook proberen mn rechterhand te nailarten. Beetje raar geworden omdat de lijnen veel dikker zijn maar ik vind het toch wel leuk dat ze matchen.

Comments

  1. Reply

    Heel mooi !

  2. Reply

    Haha dat was mij ook opgevallen tijdens de LacquesterDag 🙂
    Wat jammer dat de date tegenviel, aan je nailart zal het niet gelegen hebben, die is super mooi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.