Nailart – Harry Potters Birthday

Gister was de 37e verjaardag van Harry Potter en JK Rowling. Ik wilde een nailart maken, maar ik heb gister geen tijd gehad om de nailart online te zetten en ik heb nog even zitten twijfelen of ik em wel online moest zetten.


Catrice – Brown Collection – 03 Goddess of Bronze

In het schap van Catrice vond ik nieuwe lakken. Een collectie bruine lakken. Ik heb ze allemaal bekeken, maar ik wist niet zo goed wat ik ervan moest vinden. Ik kon swatches vinden op 1 blog. Ik besloot 1 lak mee te nemen om uit te proberen. En ik moet zeggen.. I like. Deze lak dekt met 1 laajge, maar ik heb voor de zekerheid 2 laagjes aangebracht. Ik vind het nieuwe flesje erg mooi, maar soms vind ik het maar onhandig dat het dopje er eerst afmoet. Al is het eerst handiger om het zwarte dopje vast te houden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.