Nailart – Sally

Een vraag die ik vaak krijg is ‘maak jij wel eens een nagellak op, als je er zoveel hebt?’. En het antwoord is ‘ja’. Nog best veel eigenlijk. Als ik nu door mn stash zou gaan kan ik vast wel een hand vol lakken eruit vissen waar nog maar een bodempje in zit en die inmiddels stroperig zijn of zelfs ingedroogd zijn. Met het maken van gradients gebruik ik toch best wat nagellak en gezien ik wel vaker dezelfde kleuren gebruik voor gradients, kan dat best hard gaan. Ik heb bepaalde lakken die ik echt al 5 of 6 keer opnieuw gekocht heb. NYC Raindrops bijvoorbeeld. Of Essence Love is in the Air.


Zo ook deze lakken van Sally Hansen. Ooit gekocht voor 1 euro bij de action (ik ging toen een beetje los). Al weet ik niet zeker of ik deze lila kleur niet veel langer heb. Maar zie je die roze vlek in het flesje? Dat is tot waar de lak komt. Bijna op dus.

Het idee was dat ik er een nailart overheen zou maken, maar ik heb de gradient een week gedragen, en geen tijd gehad om er iets overheen te maken en daarna was het zo gechipt, dat ik een nieuwe gradient maakte. Dit keer MET nailart, die komt binnenkort eens online.

Leave a Reply

Your email address will not be published.