#31DC2018 – 25 Inspired by Fashion – Pia Toscano

Mijn nailart uit eerdere jaren. Je kan op de plaatjes klikken voor een grotere foto.

2012 – 2013 – 2014

Heels || Missoni || Een eigen rok

2015 – 2016 – 2017

Demi Lovato || Hailee Steinfeld || Jillian Murray

Ik heb deze inspiratie stiekem al wel meer dan een jaar op het oog. Ik volg Pia Toscano (zij kan zo ongelofelijk mooi zingen) al een hele tijd op instagram en toen ik deze foto’s voorbij zag komen moest ik gelijk aan nailart denken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pia Toscano (@piatoscano) on

Toen ik de kleuren bij elkaar zocht vond ik ze leuker dan nu zo op mn nagels bij elkaar. Ik vind de nailart wel leuk geworden, maar niet zo geworden als ik voor ogen had. En ik weet niet waarom. In feite was het gewoon streepjes trekken en dat is redelijk gelukt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.