Nailart – Roses are Red

Ik ga niets met Valentijn doen, maar ik wilde wel leuke nailart maken. Ik heb nog echt zoveel nailart spulletjes die ik nog moet gebruiken. En om eerlijk te zijn heb ik sommige dingen al zo lang dat ik niet eens meer durf te zeggen hoe ik er aan kom. Oops.

Ik besloot met een gradient te beginnen. Lichtroze, donkerroze en rood. Ik ben het er niet mee eens dat rood en roze vloeken. Ik vind dat het prima samen kan. Misschien hangt het van de kleding af of je het kan combineren. Maar ik vind dat het gewoon samen kan.

Ik pakte weer eens een speciale topcoat van OPI uit de kast. Ik draag deze bijna nooit, omdat echt goud op je nagels toch wel heel bijzonder is en zonde als je het niet een paar dagen draagt. Dit is de gouden topcoat uit de OPI Gwen Stefani collectie.

Het nailart dingetje wat ik nu wilde proberen was deze decals. Ik denk dat ik deze ooit eens voor 1 dollar op ebay bestelde en nooit meer gebruikt (als je zoekt op de code STZ-V014, kom ik deze decals online ook tegen). Ik koos voor de witte rozen voor deze nailart. Ik zat te kijken hoe breed ik de strookjes zou moeten uitknippen voor mn nagels en toen zag ik dat de decals een beetje als een trapje af/op lopen. Dat gebruik ik dus om de decals uit te knippen. Daarna heb ik de decals een secone of 15 in water gelaten en daarna kan je de decal zo van het karton afschuiven en zolang het nat is kan je deze plaatsen zoals je wilt. Wanneer deze opdroogt blijft deze zitten en daarna moet je er nog een topcoat overheen doen om te zorgen dat goed blijft.

Comments

  1. Reply

    love de gradient ook zonder stamp image, maar gorgeous resultaat 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.