Nailart – Juliette

Op pinterest heb ik een board waar ik nailarts op pin ter inspiratie. Wanneer ik probeer iets na te maken, lijkt het er meestal ook niet echt op. Zo ook met deze nailart. Ik pin dan bijvoorbeeld DEZE en DEZE, maar ik vind ze dan eigenlijk een beetje saai. Dus ik gaf er mn eigen draai aan. Ik begon met een van mn favo lakken; ILNP Juliette. Een hele mooie lak vol holografische gouden flakies, die met twee laagjes dekt.


Hier in het flesje zie je heel mooi wat ik met de gouden flakies bedoel. Je ziet het niet heel holografisch, maar dat komt door de lamp die ik gebruik.


Voor deze nailart heb ik twee stempellakken gebruikt. Uit mijn hoofd Born Pretty Store 11 en 14. Licht- en donkerroze. Waarom stempellak? Dan hoef je niet zo veel van aan te brengen voor het dekkend is en volgens mij droogt het ook sneller. Ik gebruikte een klein kwastje en veel tijd. Ik weet ook nooit precies wat voor patroontje ik wil maken. Ik begin met een stukje en dan zie je snel genoeg of het leuk wordt of niet. Er zijn nagels die ik een paar keer heb over gedaan. Maar het tweekleurige ‘systeem’ werkte goed.

Comments

  1. Reply

    woah mooi en gedetailleerd 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.