31DC2020 – 04 Green – Triss Marigold

Voor Oranje en Geel kon ik gek genoeg even niets bedenken voor de challenge. Of nuja, niets wat lukte. Ik had wel ideetjes, maar niets wat wilde zoals in mn hoofd, dus op naar plan b en c en d. Voor groen daarintegen had ik dit idee al voor de challenge en had ik al foto’s bij elkaar gezocht en ging de nailart eigenlijk precies zoals ik in gedachte had. Fijn dat dat ook kan na zo’n tijd klooien bij oranje.

Eigenlijk best jammer dat ik uit de boeken niet perse iets kon halen wat me dusdanig inspireerde net zoals de plaatsjes van de games. Ik had stiekem liever inspiratie uit de show gehaald, maar Triss heeft in de Netflix show eigenlijk niets kenmerkends aan. Dus als ik een nailart wilde maken waarbij mensen gelijk aan Triss zouden kunnen denken, zou ik eigenlijk wel moeten kijken naar de game. Ik heb de game inmiddels, maar ik heb het nog niet gespeeld. Zoveel tijd tussen werk, slapen en de challenge heb ik niet om daar nu tijd in te steken.

Comments

  1. Reply

    That looks amazing 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.