ABC – M is for Marble

Ik begon deze challenge omdat ik bang was dat ik me zou vervelend tijdens de quarantaine. Het begon vrij vlot, en daarna ben ik zo met andere dingen bezig geweest, dat ik de challenge straalvergeten ben. En dat terwijl ik het overzicht wat ik maakte als achtergrond heb op mijn telefoon. Deze nailart maakte ik al wel enkele weken geleden en ben em compleet vergeten. 

 

View this post on Instagram

 

Molten marble 🔥

A post shared by Nail Stylist // Luxe press-ons (@perfect10customnails) on

Dit is een nailart die ik echt al tijden in mn favorieten heb opgeslagen om eens na te maken en de nailart is echt wel iets lastiger is dan ik had verwacht. Ik vind de zwarte rand het wel echt afmaken.

Comments

  1. Reply

    Oh wow that looks amazing 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.