Nailart – Quicksand with a pink border

Kan ik dat nog zeggen op 25 januari? Gelukkig nieuwjaar! Ik vind blijven bloggen echt heel moeilijk. Ik heb nog best wat foto’s liggen, maar het uitzoeken en schrijven is zo lastig om me daar aan toe te zetten.

Tussen werk en ziek zijn door weet ik niet waar ik de tijd vandaan moet halen. Of is het meer de concentratie? Ik weet het niet. Netflixen doe ik ook niet echt, 40 minuten is gewoon best wel lang. Ik wil heel graag weer meer gaan bloggen. Ik vond nailart maken altijd zo leuk, maar in de afgelopen 4 maanden heb ik mn nagels mss 3x gelakt. Ik wil echt weer tijd gaan maken om te bloggen, maar ik weet niet of het me gaat lukken. Hier iig poging 1.

Als ik mn nagels op de foto zo zie moet ik een beetje huilen. Wat waren mn nagels toen mooi. In de tussentijd zijn mn nagels een paar keer gebroken. Het zijn geen stompjes meer, maar zo mooi als op de foto hier ook nog lang niet.

Eens denken wat ik nog weet van deze nailart. Ik geloof dat ik deze maakte in oktober. Nou das wel ongeveer 4 maanden terug. Ik vind deze lak onwijs mooi. Hij ziet er verschillend uit in elk licht. ALs je meer swatches wilt zien kan je HIER de originele blogpost nog eens terugkijken.

Voor het roze gebruikte ik een stempellak van Born Pretty Store. Ik weet het nummer niet meer zo, maar ik vind stempellakken eigenlijk best handig omdat ze al helemaal dekkend zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.