#31DC2018 – 26 Inspired By A Pattern – Navajo Pottery

Een van mn favo nailarts die ik ooit tijdens de 31 day (nailart) challenge gemaakt heb, is DEZE PAARSE uit 2016. Dat jaar ben ik naar Amerika geweest en heb daar Arapahoe indianen ontmoet. Die patronen vind ik allemaal zo inspirerend, dat ik dezelfde inspiratie heb genomen en het anders heb genoemd. Er zijn heel veel indianen stammen. Of moet ik Native Americans zeggen? Ik weet het niet. Op pinterest kwam ik in ieder geval een aantal potten tegen met leuke patronen en die zeiden Najavo. Foto’s zoals deze, of deze, of deze.

Mijn nailart uit eerdere jaren. Je kan op de plaatjes klikken voor een grotere foto.

2012 – 2013 – 2014

Hardware doosje || Zelfbedacht || Toilettasje

2015 – 2016 – 2017

Pyjamabroek || Kate Middleton jurk || Klingon


Ik begon met een (hele slechte) gradient van OPI Over and Over A-Gwen, Illamasqua Gamma en Claires Beach, en dan weer terug naar Illamasqua en OPI. Ik moest een beetje huilen, want de gradient dekte niet overal even goed, en er zaten overal bubbeltjes. Daarom ook geen foto’s van de losse gradient. Ik had alleen nul zin om de gradient overnieuw te maken. Ik besloot over de slechtste gedeeltes maar gewoon nailart te maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.