Nailart – Fantastic Beasts

Ik wilde deze nailart eigenlijk maken voor ik naar de film ging, maar tussen werk en pijn door heb ik er geen tijd voor gehad. Nou zat ik afgelopen week aan mn bureau en voor ik het wist had ik een nailart op mn nagels. En het is zoveel mooier geworden dan ik had verwacht.

 

View this post on Instagram

 

There’s #MagicInSanDiego this week! Starting with this new #FantasticBeasts: The Crimes of Grindelwald @minalimadesign art. #SDCC2018

A post shared by Fantastic Beasts (@fantasticbeastsmovie) on

Dit is de poster waar ik door geinspireerd werd. Ik vind het een prachtige poster. Mooie art deco inspiratie.

Ik lakte mn nagels met OPI I saw, You Saw, We Saw, Warsaw. Dit is een van mn favo OPI lakken allertijden en ik heb eigenlijk dringend een nieuwe nodig. Ik ben met mn laatste beetje lak uit het flesje bezig en het was al aardig gloopy aan het worden.

Ik heb de Deathly hallows bovenaan gebruikt. Daar begon ik mee. Ik gebruikte Diamond Cosmetics 18K gold om de details mee te tekenen; een hele mooie gele gouden dekkende lak.

Ik heb de driehoekige zijkanten op mijn wijsvinger en pink nagemaakt en daaromheen de slang laten kronkelen.

Linksboven op de poster onder Albus Dumbledore zie je Hogwarts en die heb ik op mn ringvinger nagetekend. Op mn pink zie je zowel de kop als de staart van de slang. Misschien is het niet heel duidelijk :$

Leave a Reply

Your email address will not be published.