Nailart – Pink Marble

Op instagram heb ik maar een half miljoen nailarts in mn saved items staan waardoor ik ‘wauw’ dacht en er eigenlijk verrektes weinig mee doe. Ik besloot de mooiste te pinnen zodat ik er makkelijker naar kan kijken en erdoor geinspireerd kan raken. 1 op 1 kopieren kan en wil ik toch niet, maar meestal kan ik er wel wat mee, en komt er iets heel anders uit.


Zo probeerde ik onderstaande tutorial. Ik heb niet eens dezelfde soort nagellak, dus mijn basis was al heel anders. Ik kreeg er niet zulke aders in, dus die besloot ik er handmatig in te tekenen. Maar het was wel weer heel leuk, want ik was deze techniek echt compleet vergeten. Gewoon een aantal druppeltjes op een mat of direcht op je stempelkussen en dat maar deppen op je nagels. Kies zeker 1 nagellak met shimmers of glitters. Dat geeft echt een heel leuk effect. Ik moest een beetje aan amarena-ijs denken.

Happy Friday everyone! 😊 I wanted to share a mini pictorial on how I did my pink marble nails πŸ’— it’s just a smoosh! I combined the [blob] smoosh technique with the technique @nailartbyfrida (who made an actual tutorial; go check it out!) posted recently. Pretty simple but the effect is so beautiful! 😍 This is one of my fave mani’s I’ve done all year! My tip is let it dry a few seconds before using your stamper. Then let it dry a second or 2 after picking it up/before stamping to your nail. Also fyi, I used the blush creme as my base before stamping. My pictorial is fairly self-explanatory but if you have any questions at all let me know! πŸ™‚ All products used are listed 2 posts back ➑

A post shared by no swatch avail. at this time (@justagirlandhernails) on

Ik tekende er handmatig roze en witte aders in en maakte de nailart af met roze chrome details. Op mn wijsvinger en pink maakte ik mini half moons en op mijn middel- en ringvinger maakte ik horizontale strepen en plakte er een ruitvormige glitter bij. En als finishing touch een matte topcoat.


Comments

  1. Reply

    oeh ik vind dit super pretty πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published.