31DC-Nopes 02 – Orange Part I – Slaying Monsters

Oranje was echt een lastig thema. Ik had genoeg inspiratiefoto’s verzameld, maar ik kreeg het gewoon niet zo op mn nagels zoals ik wilde. Ik wilde ze toch nog laten zien, want nu 2 maandjes later, vind ik ze toch niet zo enorm mislukt als ik in mn gedachte had. Ze zijn alleen niet zo top als ik had gewild.

Fighting the Griffin

Ik kwam op het idee door {DIT} en {DIT} artwerk wat ik op pinterest tegenkwam. Ik dacht dat silhouetten wel makkelijker zouden zijn, maar dan moet je iets preciezer zijn dan ik was.

Forest Leshy

In de Netflix show hebben we Leshy’s nog niet gezien, maar in de graphic novels zie je ze wel voorbijkomen. In de boeken worden eigenlijk helemaal niet zoveel monsters beschreven. Dus dat vind ik wel het leuke aan de graphic novels en de serie.

Comments

  1. Reply

    Gorgeous and great 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.