Nailart – I Do Not Hook Up

Fun fact, wanneer ik mn nailart heb uitgezocht en aan het opslaan ben heb ik meestal geen idee hoe ik het moet noemen en kies ik maar gewoon de titel van het liedje wat ik op dat moment aan het luisteren ben. Dit keer.. Kelly Clarkson. Heeft niets met de nailart te maken. Ik weet gewoon soms echt niet hoe ik deze moet noemen.


Ik wist niet zo goed wat ik moest maken. Ik begon met een blauwe basis. NYC Raindrop. Ik denk serieus dat ik daar al 4 flesjes van heb opgemaakt. Zo’n mooie kleur. Daarover besloot ik distressed nails te maken. Ik pakte er eerst bordeauxrood bij. Ik veegde het kwastje goed af en ging daarmee heel voorzichtig over mn nagels. Daarna koper, en wit, roze, en uiteindelijk zwart. Zo simpel dat ik het ook maar op mijn rechterhand maakte. Dat heb ik eerlijk waar niet heel vaak.


Het leek me een mooie basis om overheen te stempelen. Ik koos imageplate explorer nummer 7 van Moyou London uit. Ik vind het en beetje op een kleed lijken ofzo. Maar ik kon het niet echt onder woorden brengen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.