Nailart – Never On The Day You Leave

Hurray! Iets van nailart. De eerste van 2018. Nuja die online komt. Ik heb wel 3 nailarts eerder gemaakt, maar omdat ik te langzaam was met foto’s maken, waren die allemaal al gechipt voordat ik er foto’s van kon maken. Ja niet handig Lin. Ik ben het bloggen en het foto’s maken wel redelijk verleerd heb ik het idee. Ik moet weer leren hoe ik het beste licht heb, hoe die camera ook al weer scherp stelt en meer van zulk drama. Dat is altijd de truuc geweest en ik zou niet durven zeggen dat ik dat ooit door had.


Niet dat ik echt blij was met mn vorige nailarts in 2018. Dus ik besloot het op de oude vertrouwde boeg te gooien en begon met een gradient. Nou jezus, dat ben ik verleerd zeg. Wat een drama was dat. Nou had ik drie mooie kleuren bij elkaar, maar ik vond het laten overlopen wel een dingetje weer. Maar weer eens flink oefenen zo te zien. Ik besloot er iets overheen te maken. En voor een leuk accent pakte ik er een metallic lak bij. Dat knapte het wel van op.

Geen fabuleus begin van 2018 nailart wise, maar ik moet ergens beginnen. Ik had het voornemen om elke week minstens 1 nailart te plaatsen, maar dat mislukt ook al keihard, gezien het al 21 januari is. Eens kijken of ik dat nog goed kan breien.

Comments

  1. Reply

    ik vind het wel mooi gelukt daarom! πŸ˜€ love de kleurencombinatie πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published.