#31DC2018 – 13 Animal Print – Owls

Ik geloof niet dat ik een nailart die ik gemaakt heb voor dit thema ooit mooi echt mooi heb gevonden. Nuja tot dit jaar dan. Ik vroeg me af wat nou een animal print was eigenlijk. Zebra en panter afdrukken? Ja, dat heb ik nooit mooi gevonden en weet ook niet zo goed wat ik anders moet maken. Sommige dieren hebben wel stippen ofzo, maar dan krijg je rare abstracte nailarts zoals uit eerdere jaren. Want zeg nou zelf, als je kijkt naar de nailarts die ik eerder maakte; herken jij een naaktslag, rups, diepzeevis (coral grouper), of giraffe in de patroontjes? Ik gok van niet. Ik besloot dit jaar dat ik iets wilde wat herkenbaar was.

Mijn nailart uit eerdere jaren. Je kan op de plaatjes klikken voor een grotere foto.

2012 – 2013 – 2014

2015 – 2016 – 2017
Leave a Reply

Your email address will not be published.