31DC – Inspired by Art – The Woman In Gold

Iemand die de film The Woman in Gold gezien heeft met Helen Mirren? Het is al even geleden dat ik de film gezien heb, maar die maakte wel indruk. Ik maakte sowieso een mental note dat ik een schilderij van Klimt als inspiratie voor de challenge moest gebruiken.

Hier kan je de foto groter zien.

Ik begon weer eens met een foil. Ik heb echt al zolang niets gedaan met foils. Meestal omdat het mislukte en nu ging het in een keer goed. Daar zat ik echt van te kijken. Tot nu toe was ik volgens mij te ongeduldig. Nu had ik de lijm opgedaan en was ik even met iets anders bezig.Nu was de lijm helemaal droog. Ik dacht even dat het TE droog was, maar dat was niet het geval. Je kan beter een minuutje langer wachten. Ik drukte de foil op mn nagels en het ging er ook weer zo af. Ik heb onder de lijm een laagje goud gedaan. Ik koos voor Illamasqua Swingers.

En over een foil moet nog een laagje topcoat op waterbasis. De titel is misschien wat misleidend, want mensen schijnen te denken dat die oplost in water, maar dat is niet het geval. Je kan gewoon je handen wassen zonder je nailart te beschadigen. Je beschadigt nu alleen je foil niet. Want met normale topcoat zal het eruit gaan zien als opgefrommelde aluminiumfolie.

Comments

  1. Reply

    Gave nail art!

Leave a Reply

Your email address will not be published.