Nailart – Easter Eggs

Het was echt dringend weer eens tijd voor een nailart. Ik vind het nogsteeds wel heel leuk om nailart te maken, maar ik heb vaak genoeg dat ik er niet op tijd een foto van heb gemaakt en dan is het alweer gechipt. Nu ik niet meer dagelijks olie op mn nagels smeer blijven ze breken en chipt alles heel snel. Dus ik loop ook vaak genoeg zonder nagellak rond. Ja, ik herken mezelf bijna niet zo. Een voordeel; mn linker en rechterhand hebben dezelfde lengte nagels. Jaja, altijd positief bekijken.

 


Ik begon met een gradient. Ik koop nogsteeds wel nagellak. Zo is deze lak van kiko nieuw voor mij. Al weeet ik niet of deze nog te krijgen is, want ik liep door amsterdam en ik zag een bordje met 5 lakken voor 5 euro dus je snapt wel dat ik daar naar binnen moest. En ik was zo blond om 6 nagellakken in mn mandje te doen. Ja, even snel aan de kassa kiezen welke ik niet neem dan. Of zou ik er nog 4 uitzoeken.

Ik ben het gradients maken nog niet helemaal verleren, maar de puntjes op de i ben ik wel kwijt. Het is ook met de vloeibare latex nogsteeds een knoeiboel en ik ben niet tevreden met alles. Maar het verloop is wel prima, dus good enough. Langzaam weer in komen eh. Al ben ik wel weer zo klunzig om de latex rand midden in mn gradient te laten komen waardoor de gradient overnieuw kan. Nietzohandig. De lakken die ik gebruikte voor deze gradient zijn:

Kiko 288 roze
Kiko 330 lila
Kiko 359 peach
Kiko 355 geel

 

Daarna moest ik er nog iets leuks overheen tekenen in paasthema. Dat zijn zulk soort eieren achtige patroontjes geworden. Trots momentje.. ook mijn rechterhand had zulke leuke patroontjes.


En als je mij kent weet je dat ik geen nailart voorbij kan laten gaan zonder het matte te maken. Ik wilde dat laatst doen en toen waren al mn matte topcoats ingedroogd. Uiteraard. Dus opzoek naar een nieuwe. Ik kwam bij etos uit. Eens kijken of deze het langer volhoud dan die van de hema.

 

Fijne paasdagen!

Comments

  1. Reply

    Love het printje! ♡

  2. Reply

    Wat is het leuk geworden en wat een werk! Chapeu voor beiden handen ??

Leave a Reply

Your email address will not be published.