31DC – Animal Print – Death’s Head Moth Caterpillar

Animal print vind ik altijd lastigomdat ik luipaard en zebraprint niet zo leuk vind. Wat maak je dan? Heel veel dieren hebben een mooie vacht, maar zonder een speciale print. Ik ben gaan zoeken en kwam op een apart diertje uit.


Op pinterest kwam ik bovenstaande foto tegen. De death head moth caterpillar. De rups heeft een heel mooi patroon aan de zijkant. Aan de bovenkant ook, maar die vond ik lastiger.

Ik begon aan de onderkant. Ik maakte een gradient van geel naar oranje. Toen dat droog was, heb ik met liquid latex mn nagel schuin afgedekt en een schuine gradient gemaakt van geel naar lichtblauw en naar donkerblauw. Ik kom niet overal even goed zien waar het latex zat, dus niet overal zag je het donkerblauwe.

Ik realiseer me heel goed dat zonder de mooie foto van de rups je geen idee hebt wat de nailart moet voorstellen. Maar ik vind het toch best leuk geworden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.