31DC – Gradient – A Silver Lining

Wederom een lastig thema. Ik maakte een nailart met een techniek die ik nog nooit geprobeerd had en ik vond het resultaat niets. Poging 2, maar wat dan? Ik besloot te kijken naar nailarts die ik eerder bij dit thema gemaakt had en daar inspiratie uit te halen. Ik besloot mn vinyls verder af te stoffen.Ik begon met een gradient met een aantal kleuren. Allemaal van Kiko 355 (geel) – 329 (oranje) – 841 (roze) – 340 (lichtblauw) – 294 (donkerblauw).

Doordat de roze en lichtblauwe lak mengden op het sponsje werd dat lila. Daar had ik niet helemaal overna gedacht, maar wel een leuk effect.


Ik wilde er nog een gradient overheen maken. Ik plakte er vinyls op en beschermde de rest met liquid latex (dat gele spul).

Ik maakt er een gradient overheen met Kiko – H&M lila – Kiko 526 – Kiko 434. Ik besloot er een zilver randje omheen te maken.


Deze nailart schreeuwde erom om matte gemaakt te worden. Zo vind ik em nog veel mooier.

Leave a Reply

Your email address will not be published.