Glam Nails Challenge May – 05 Galaxy

Het tweede thema van de Glam Nails Challenge is Galaxy. Ik was zo enthousiast voor dit thema, want in de 31 Day Nail Challenge is dit een van mijn favo thema’s. Sinds een paar jaar maak ik graag nevels na, dus dat wilde ik nu ook weer doen, maar ik ben afgelopen week toch zo moe en overweldigd geweest dat ik het niet op tijd gedaan kreeg en ook niet zo kreeg zoals ik wilde. Ik werd geinspireerd door de foto van de Small Magellanic Cloud.

The second theme of the Glam Nails Challenge is Galaxy. I love this theme. It’s my favourite in the 31 day Nail Challenge. I was so enthusiastic for this theme, but fatigue and overstimulation caused some blockades for my creativity. I couldnt get this theme online on time, nor the way I really wanted to, but I still like the result. I was inspired by the picture of the Small Magellanic Cloud.

Leave a Reply

Your email address will not be published.