Essence Made To Sparkle – Sequin Matt Topcoat & Don’t be too shy to shine

Ik koop het laatste jaar weinig nagellak meer, maar voor Essence (en Catrice) maak ik nog wel een uitzondering. De nieuwe collectie van Essence ziet er weer mooi uit, maar ik had niet dat ‘hebben, hebben’ gevoel. Toch kon ik deze twee lakken niet laten liggen.


 

Don’t be too shy to shine

Highlighter voor je nagels denk ik. Deze is echt heel shiny en heel pretty. Heeft wel wat meer laagjes nodig voordat deze dekt. 3 laagjes toch wel minimaal, maar het resultaat is prachtig. De lak droogde bij mij wel vlot, dus dat is wel een plus.De lak bestaat uit allemaal piepkleine flakies die uiteindelijk dekken.

Sequin Matt Topcoat


Ik zat een beetje te twijfelen over welke lak ik deze moest aanbrengen en heb toen maar een random pastellak uit mn la gehaald. Dit is Bronx Paparazzi van NYC. Daar bracht ik 2 laagjes van aan en daarover 1 laagje van de matte sequin topcoat.

En mjahh.. ik ben er eigenlijk niet zo over te spreken. Ik vind het maar een lastige topcoat. De lak is heel dik en daardoor lastig aan te brengen. Je krijgt weinig lak aan je kwastje en naar glitters moet je vissen. Op je nagels kleven de glitters aan elkaar waardoor plaatsen heel lastig is en ze opstapelen.Omdat ik niet altijd genoeg lak aan mn kwastje had is het soms wat streperig. Het eindresultaat vind ik leuker dan verwacht, maar ik zou deze topcoat toch niet helemaal aanraden. Ik denk dat een glitterlak aanbrengen en daarover een matte topcoat veel makkelijker is. Dan zijn de glitters gelijkmatiger verdeeld.

Er zijn nog 3 andere nagellakken in de collectie te krijgen en kosten allemaal 1,99 per stuk.

Comments

  1. Reply

    die topcoat is inderdaad lastig aan te brengen, had ook een beetje dat de glitter wat omhoog trok bij de randjes van de glitters >.<

Leave a Reply

Your email address will not be published.