31DC2020 – 30 Inspired By A Tutorial

Een van de hashtags die ik graag volg is #fluidfridayfriends en ik kijk er altijd met grote ogen naar. De mooiste creaties die ze daar maken, meest aparte kleuren samen die eigenlijk supergoed samen werken. Maar dat is een soort nailart die me nog nooit gelukt is. Ik heb al een aantal tutorials gevolgd, maar het moest me ooit eens lukken vond ik. Dus ik zocht een tutorial op en pakte mijn nailart ubermat erbij. Geen idee waarom het nu wel lukte, maar ik ben enorm blij dat ik ook zo’n nailart heb gemaakt!

De tutorial die ik gevolgd heb zie je hieronder. Toen ik die zag wilde ik maar wat graag dat ik ook de witte lak van Dance Legend had kunnen bemachtigen, maar toen ik mijn Spot It lak kocht, was er alleen nog maar rood over. Ook prima dacht ik. Tot ik begon met maken en ik eigenlijk vond dat in ene geen enkele lak naar mijn zin was. Pech, gewoon kleuren uitzoeken en aan de slag.

Lakken die ik gebruikt heb:
Dance Legend Spot It Red
NYC Lexington Yellow
China Glaze – Stoked to be Soaked
Essence Wild White Ways

So, a nail art form I’ve been admiring for a long time now is fluid nailart. I’ve been following the hashtag #fluidfridayfriends and drooling over the stunning creations. I’ve been wanting to make something like that myself and I finally took the time, dug out my ubermat and watched the tutorial like 50x. Then I was able to create these awesome plaques of polish and cut out my decals.

I’m a bit sad I was only able to get my hands on the red Spot It polish by Dance Legend and not the white one too. Because now I want more! I just don’t know any other brands I can use.

Comments

  1. Reply

    Looks great. Love the colours 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.