#31DC2018 – 21 Inspired By A Colour – Alpine Snow

Dit was in eerste instantie een nailart voor het thema gradient. Tot ik bedacht dat ik bergtoppen had gemaakt en de nagellak Alpine Snow heet. De bekendste witte lak denk ik. Ik besloot de nailart te bewaren voor geinspireerd op een kleur. Dit is een interpretatie die ik heb overgenomen van Chalkboardnails; een nailart maken geinspireerd op een naam van een nagellak. We beginnen de challenge immers al met 7 kleurthema’s.

Mijn nailart uit eerdere jaren. Je kan op de plaatjes klikken voor een grotere foto.

2012 – 2013 – 2014

2015 – 2016 – 2017

Orly – Porcelain || Lacquester – Dragon Shield || Deborah Lippmann – Mermaid Kiss

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jen Aranyi (@jenaranyi) on

Ik begon met een gradient van ILNP Storytelling, Interstellar, en Extra Credit. ZO jammer dat het kakweer was en ik dus alleen foto’s kon maken bij mn softbox. Mja, met diffuus licht krijg je geen holo op de foto. De flits op de camera of op mn telefoon maakt niet heel veel uit. Meh foto’s it is, maar zo zie je de holo wel mooi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.