31DC2020 – 25 Inspired By Fashion

Ik ben zo’n eigenwijs die vind dat ik bij dit thema vind dat ze iets met de hand moet tekenen. Ik heb in het verleden een aantal hele mooi nailarts gemaakt en ik wil mezelf duwen om steeds weer iets moois te maken. Maar soms vind ik gewoon niet dat ik daar echt in geslaagd ben. Soms kijk ik naar een nailart en dan stel ik me aan. En soms ben ik niet helemaal blij.

Dit bericht bekijken op Instagram

Alicia Keys wears the patchwork hand-loomed Varanasi broacade jacket and cargo pants from Fall 2019. “This fabric is a part of my culture, my heritage, my world and made with so much love by the hand weavers from Benares/ Varanasi. So to see her wearing this, someone who I’ve loved and admired, whose talent, compassion and empathy has touched my heart, and whose beautiful voice has echoed in the tunnels of my soul, is an absolute honour. Thank you @aliciakeys keys from the bottom of my heart. From every ounce of my being. Thank you @jasonbolden for your love and support. So immensely grateful to you for making us look this good, time and again. Thank you!!! #pgworld #pgmuse #beautywithsubstance #femininitywithabite #modernglamour #eastmeetswest

Een bericht gedeeld door Prabal Gurung (@prabalgurung) op

Ik besloot eindelijk eens een kledingstuk te kiezen van een van mijn favoriete ontwerpers; Prabal Gurung. Een van de tofste dingen die hij ooit ontworpen heeft vind ik toch wel zo’n pak. Helemaal omdat hij zn cultuur erin verwerkt heeft. Hij kan prachtige jurken maken, maar omdat hij stof uit zn thuisland erin heeft verwerkt op een bijzondere manier, vind ik dit veel toffer dan een prachtige jurk.

Comments

  1. Reply

    Oh wow amazing design 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.