#31DC2018 – 24 Inspired By A Book

Oh mensen wat vond ik dit een lastig thema. Ik heb Harry Potter eigenlijk al twee keer gehad, Game of Thrones en Outlander ook. Man, ik weet dat er veel verhalen zijn, maar ik vind het uitbeelden ervan zo lastig. Ik ben mn creatieve flow kwijt. Toen ik door mn kast aan het rommelen was, kwam ik een notitieboekje tegen. Zo een die te mooi is om in te schrijven. Bingo!

Mijn nailart uit eerdere jaren. Je kan op de plaatjes klikken voor een grotere foto.

2012 – 2013 – 2014

A Song Of Fire And Ice || Harry Potter || Mijn Groeiboek

2015 – 2016 – 2017

Mooiste gebouwen van de Islam || Outlander || Tales of Beetle the Bard

Dit is dus dat boekje. Eerst dacht ik nog, is dat niet te moeilijk. Maar eh, geinspireerd op. Ik hoef het niet letterlijk te kopieren. Dus ik heb maar gewoon een poging gewaagd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.