#31DC2018 – 19 Galaxy – Eagle Nebula

Yay het is weer september, dus verandert het weer en heb ik weer eens griep. Ik lig weer eens fijn met koorts en een snothoofd op bed. Ik slaap overdag makkelijk nog 4 of 5 uur, maar he, ik blij wel doorgaan met de challenge.. nuja met 30% dan maar ofzo. Dus ik wilde ook niet te lang nadenken over wat ik wilde maken. Toen ik mn pc opstart zag ik mn achtergrond; de eagle nebula. Of nuja, een specifiek deel eruit; pillars of creation. Het antwoord staarde me letterlijk aan.

Mijn nailart uit eerdere jaren. Je kan op de plaatjes klikken voor een grotere foto.

2012 – 2013 – 2014

2015 – 2016 – 2017

 

View this post on Instagram

 

Messier 16 (The Eagle Nebula) | Music: Mozart – Piano Concerto No. 23, K. 488, Mov 2, Adagio | Stretching roughly 4 to 5 light-years, the Pillars of Creation are a fascinating but relatively small feature of the entire Eagle Nebula, which spans 70 by 55 light-years. The nebula, discovered in 1745 by the Swiss astronomer Jean-Philippe Loys de Chéseaux, is located 7,000 light-years from Earth in the constellation Serpens. With an apparent magnitude of 6, the Eagle Nebula can be spotted through a small telescope and is best viewed during July. A large telescope and optimal viewing conditions are necessary to resolve the Pillars of Creation. #hubble #nasa #esa #chandraxray #xray #astronomy #nebula #nebulae #spacetime #space #universe #cosmos #cosmic #stars #ultraviolet #observatory #eaglenebula #pillarsofcreation #classicalmusic #mozart #symphony #piano

A post shared by cosmos • classical music (@cosmos_contact) on


Ik weet niet meer waarom ik besloot om op elke nagel hetzelfde te maken, maar tegen de tijd dat ik dat bestefte was mn nailart al klaar.


Leave a Reply

Your email address will not be published.