31DC2020 – 16 Geometric

Dit is een thema wat ik altijd wel heel tof vind om te doen. Zo’n nailart die lekker een paar uur duurt omdat je blokjes wilt inkleuren. Dit is een thema waarbij ik eigenlijk toch wel elk jaar een beetje hetzelfde doe, maar ik ben altijd toch wel heel blij met het resultaat.

2012 – 2013 – 2014 – 2015 * 2016 – 2017 – 2018 – 2019
Ik dacht dat het misschien wel leuk was om te laten zien hoe ik begin. Ik heb 1 laagje NYC Bronx Paparazi aangebracht en daarover met een dun penceel en een nude lak een raster getekend. Daarover een laagje topcoat en dat goed laten drogen. Dat was mijn basis en daarover heb ik kleurtjes aangebracht. De ene heeft 2 of 3 laagjes nodig, maar dat vlakt wel uit met 2 laagjes topcoat. Helaas vervagen de strakke lijntjes daardoor ook wel.

Comments

  1. Reply

    That is gorgeous and I love the colours 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.