ABC – B is for Butterfly

Ik kan me herinneren dat ik dit altijd wel een leuke nailart vond. Maar nu vond ik het toch best wel een uitdaging. Ik vind de blauwe flakies en shimmer heel mooi, alleen in het echt komt het een stuk beter uit dan op de foto’s. Dit is een nailart die ik op de foto’s maar meh vind en op mn nagels leuk. Zo vreemd. Ik zit ergens te twijfelen om deze opnieuw wil maken. Mja, eigenlijk wil ik gewoon verder met de challenge.

 

Ik heb even voor de grap terug gezocht wanneer ik deze nailart voor het laatst maakte. In 2016! Toen maakte ik de galaxy butterfly nails. In 2015 maakte ik de paarse en oranje/gele.Ik had nu wel het idee dat mijn nagels een heel stukje korter zijn en ik misschien niet voor zo’n ingewikkeld patroon moest gaan. Maar om eerlijk te zijn; ik vind de eerdere varianten wel mooier.

Ik gebruikte Essence Electric Blue als basis. daarover iets van 5 laagjes van Catrice Bella Aquarella en Essie Sparkle on top. En omdat ik een sukkel ben en ik nog een doos met nagellak bij mn ex heb staan, was de enige zwarte lak die ik zo snel kon vinden deze striper van Nagelfabriek. En.. ook na 5 jaar (gok ik) is deze nog prima!

Comments

  1. Reply

    Stunning <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.