#31DC2018 – Nope Part 3 – Red

Voelt bijna als een throwback gezien het al bijna 2 maanden geleden is dat ik deze nailart maakte. Ik wilde op tijd beginnen met de challenge. Ik wist dat ik rood moelijk zou vinden, dus ik wilde ook beginnen met iets wat ik mooi vond. Ik begon simpel. Soms zie je dingen op pinterest voorbij komen die er mooi uitzien bij andere op de foto, maar dan niet bij mij.

Misschien moet ik hier langere nagels voor hebben, want ik vond mn nagels in ene ZO kort lijken. Ze zijn misschien niet zo lang als dat ze nu zijn, maar ik vond het toch een heel stuk schelen. Maar ik vond vooral dat deze nailart te simpel is. Niet alles hoeft ingewikkeld en tape en laagjes en veel wachten en twintig kleurtjes en en en. Maar stiekem vond ik het ergens toch wel wat hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published.