31DC2020 – 05 Blue – Ciri

Oh mensen, wat was deze nailart moeilijk! Maar ik wilde zo graag een Cirilla nailart maken, dat ik 3 dagen bezig ben geweest.

View this post on Instagram

People linked by destiny will always find each other.

A post shared by The Witcher (@witchernetflix) on

Eigenlijk had ik groen moeten kiezen voor Ciri, omdat haar ogen groen zijn. Maar toen ik een beetje aan het plannen was welk Witcher personage ik voor welke dag zou maken, kwam ik in de knoei. Ciri of Triss voor groen? En toen bedacht ik me dat Ciri in de show een blauw mantel draagt. En dat is een van de meest kenmerkende dingen aan haar kleding.

En toen was het bedenken wat ik zou maken op mn nagels. op 1 stond natuurlijk de zwaluw. Haar naam Ciri komt van het woord Zireael dat zwaluw (swallow) in het elfs. Verder heb ik Ihuarraquax proberen te tekenen; een van de eenhoorns die Ciri tegenkomt op haar reizen. En de roos komt van een tattoo die ze laat zetten.

Comments

  1. Reply

    Looks good 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.