Born Pretty Store Xmas Image Plates

Laatst mocht ik bij born pretty store een aantal items uitzoeken. Superleuk natuurlijk. Ze hadden net nieuwe imageplates met kerst prints. Ja die wilde ik wel. Ik had ze eigenlijk niet met verwacht maar op kerstdag vielen ze op de mat. Uiteindelijk zijn ze denk ik 6 weken onderweg geweest. Ik hoopte op 4, dan had ik afgelopen week al leuke nailarts kunnen maken.

Ik bestelde er 4. Daarvan zijn er 2 echt van een kerstcollectie. Ik weet niet zo goed waarom de andere 2 niet.

BP – L056

BPX-L008

 

春の歌 L031


 

春の歌 L028Ik wilde een stuk ook 5 stempel nailarts maken, maar ik ben eigelijk al blij dat ik tijd heb gevonden voor 1. Ik pakte een gouwe ouwe erbij. Als ik een mooie onecoater wil moet ik bijvoorbeeld een lak van A-England erbij pakken. Ik koos voor Saint George. Een prachtige diep groene holografische lak. Van het holo zie je met deze lamp helemaal niets.  Daarover stempelen ik het 4e, 10e en 13e design van BP L056 en het het 10e full nail desogn van BPX L008.


Comments

  1. Reply

    Prachtig voor zulke mooie nailart!

    Xoxo

  2. Reply

    omg die zijn echt super cute 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.