31DC2019 – 27 Inspired By Art

Als ik kijk naar vorige jaren had ik artiesten als Van Gogh, Kandinsky, Munch en Monet. Grote namen. Ik wilde eigenlijk wel weer zoiets, maar ik wist niet zo goed wat.Ik heb echt een hele tijd gezocht, maar ik werd niet geinspireerd, maar vooral geintimideerd. Zo realistisch kan ik niet nailart maken. Dus ik besloot het over een andere boeg te gooien.

2012 – 2013 – 2014 – 2015 – 2016 – 2017 – 2018

Ik ging voor een artiest die niet zo bekend is, maar die ik wel al een aantal jaar volg. Ik vind dr werk heel mooi. Het lijkt simpel, maar dat is het niet. Ik besloot dezelfde kleuren te pakken, die op een stempel te druppelen en die op mn nagels te mushen. Daarover maakte ik witte lijnen en het resultaat vind ik zeker leuk geworden.

 

View this post on Instagram

 

Two announcements! 🔴1.) I published a new blog post all about watermarks on your art yesterday. Should you use watermarks? Follow the link in my bio and click “Blog” to read it. 🔴2.) Did you see the art contest I’m hosting with @artezaofficial ? You can win awesome supplies! See my last post for details and get ready to create some art!! • • Bonus announcement: this piece is available in my store and you can use “freeship” at checkout for free shipping within the United States! 🥳🎉🎉🎉 • • • • #messyeverafter #sandiegoartist #socalartist #femaleartist #abstraction #acryliconcanvas #contemporaryartwork #designsponge #corporateart #abstractobsession #flaming_abstracts #artoftheday #artgallery #artistsofinstagram #modernart #fineart #artstudios #workingartist #inspiredlife #myartstyle #artdesign #gowiththeflow #intuitiveart #visualart #addictedtocolor #artaddict #sandiego

A post shared by Mea • Kelly Marie (@messyeverafter) on

Leave a Reply

Your email address will not be published.