31DC2019 – 06 Paars

Dit is zo’n thema waarbij ik vast zat. Stempelen lukte niet, mn freehand wilde niet, ik wilde niet weer vinyls gebruiken. Pfoe. Wat moest ik nu. Ik vroeg het aan mn vriend. Paars is zijn favo kleur. Dus ik vroeg hem ‘waar moet je aan denken bij de kleur paars?’. Nerd dattie is, zei hij een warlock. Nou heb ik Charmed meer dan 10x helemaal gezien, dus daar had ik een heel ander beeld bij dan hij. Maar als je gaat kijken bij de rpg’s, is dat eigenlijk wel iets waar ik iets mee kon.

2012 – 2013 – 2014 – 2015 – 2016 – 2017 – 2018

Al snel kwam ik bij paars met goud versierde mantels en doen werd dit mijn inspiratiefoto. Voor mn neus had ik de perfecte paars. Technisch gezien een stempellak, maar het is daarmee ook een lak die in 1 laagje dekt. Volgens mij is het nummer 8 van born pretty store. De lak die ik eroverheen deed is van Essence en komt uit hun adventkalender en heet 01 message from the north pole. Een lak vol met micro flakies die matte opdroogt. De microflakies zijn geel en roze, maar lijken vooral goud als ik zo kijk naar mn nagels op de foto’s. Met een gouden lak van Essie maakte ik de figuren erover. Ik keek de vormen af van de foto, maar heb het niet letterlijk nagemaakt.


Omdat ik de gouden vlakken vond lijken op een soort metalen schild ofzo, wilde ik kijken of ik het een beetje kon verouderen zegmaar. Ik pakte wat doorzichtige lak met een beetje zwart erin om zo het goud donkerder te maken. Maar ik vind het niet heel leuk gewordne.

Leave a Reply

Your email address will not be published.