31DC2019 – 01 Rood

Rood heb ik altijd de lastigste kleur gevonden en is daarom voor mij geen ideaal begin. Het kostte me een poging of 6 voor ik iets had wat ik op de foto kon zetten. Deels ook omdat ik in 2019 nauwelijks nailart heb gemaakt. Dat zeg ik vol schaamte, want tussen ziek zijn en werk heb ik er bijna geen tijd voor gevonden.

Ik besloot te gaan voor een techniek die best simpel is maar er gaaf uit ziet; de reciprocal gradient. Al heel lang niet meer gedaan en werken met striping tape was niet zo makkelijk als in mn geheugen staat.

Ik had vele rode nagellak flesjes voor mn neus staan en voor de gradient gebruikte ik Illamasqua Scarab, OPI Over And Over A-Gwen en Essence life’s a peach. πŸ‘

2012 – 2013 – 2014 – 2015 – 2016 – 2017 – 2018

Om de gradient wat op te fleuren heb ik er wat rhinestones bij geplakt.

Comments

  1. Reply

    Stunning mani. I love Illamasqua polishes and have Scarab too. Pity they don’t do polishes anymore 😐

Leave a Reply

Your email address will not be published.